Privacy Policy

PRIVACY POLICY: Corona Zelftesten

Corona Zelftesten handelt onder de naam Ventilatie Alarm. Corona Zelftesten respecteert uw privacy, echter enkele gegevens hebben wij nodig. Dat doen wij met het doel om u te informeren over uw bestelling, de nieuwste acties en uw account te verreiken met uw aankoophistorie. Corona Zelftesten verzamelt alleen persoonsgegevens die wij daarvoor nodig hebben. Wilt u meer informatie hierover en over uw rechten als het gaat om de verwerking van uw gegevens? Leest u dan hieronder onze privacyverklaring:

Privacy en het gebruik van uw gegevens

Om u te informeren, of bijvoorbeeld om uw bestellingen te bezorgen, heeft Corona Zelftesten gegevens van u nodig. Persoonlijke gegevens, waar u woont, betaalgegevens, uw e-mailadres en soms ook uw telefoonnummer. Deze gegevens worden verzameld, bewaard en gebruikt (in één woord: verwerkt) door Corona Zelftesten. Net als u vindt Corona Zelftesten het belangrijk dat uw gegevens veilig zijn en dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens wordt omgegaan. Daarom heeft Corona Zelftesten afspraken gemaakt over hoe Corona Zelftesten uw gegevens verwerkt. Deze afspraken staan op deze pagina. Corona Zelftesten houdt zich hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Van wie verwerkt Corona Zelftesten gegevens?

Corona Zelftesten verwerkt de gegevens van iedereen die bij Corona Zelftesten op de Webshop gegevens achterlaat. Tevens verwerkt Corona Zelftesten gegevens welke Corona Zelftesten ontvangt van affiliate-partners.

Welke gegevens verwerkt Corona Zelftesten van u?

Corona Zelftesten verwerkt onder andere de volgende gegevens:
– NAW-gegevens;
– Contactgegevens (tel. nr., e-mail, enz.);
– Geboortedatum;
– Geslacht;
– Betaalgegevens;
– Inloggegevens website;
– Locatiegegevens.

Waarvoor verwerkt Corona Zelftesten uw gegevens?

Corona Zelftesten verwerkt uw gegevens om:
• u te informeren over uw bestellingen;
• u te informeren over de nieuwste producten en acties;
• uw account te verreiken met uw aankoophistorie.

Met wie deelt Corona Zelftesten uw persoonsgegevens?

Corona Zelftesten deelt uw persoonsgegevens met verschillende andere partijen als dit noodzakelijk is om u te informeren of uw bestelling af te ronden. Met partijen die uw gegevens in onze opdracht verwerken, sluit Corona Zelftesten een verwerkersovereenkomst. Met de verwerkersovereenkomst borgt Corona Zelftesten dat ook andere partijen zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens omgaan en dat ze dus veilig zijn.

De partijen met wie uw (persoons)gegevens gedeeld kunnen worden:

  • ICT database/website beheer- en onderhoudsbedrijven
  • Payment providers
  • Vervoersbedrijven

Wilt u weten welke gegevens Corona Zelftesten van u heeft?

U kunt Corona Zelftesten vragen welke gegevens Corona Zelftesten van u heeft. Corona Zelftesten stuurt u dan een overzicht van deze gegevens. Ziet u dat de gegevens niet juist zijn? Of ontbreekt er informatie? Dan kunt u Corona Zelftesten vragen om uw gegevens aan te passen of aan te vullen.

Wilt u niet dat Corona Zelftesten uw persoonsgegevens verwerkt?

U kunt Corona Zelftesten altijd vragen om uw gegevens niet meer te gebruiken. Ook kunt u Corona Zelftesten vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, uw gegevens te wissen of om uw gegevens over te dragen aan een andere zogenoemde verwerkingsverantwoordelijke. U wilt bijvoorbeeld dat Corona Zelftesten u niet meer informeert.

Wat moet u doen?

Wilt u dat Corona Zelftesten uw gegevens niet meer gebruikt, het gebruik beperkt of uw gegevens overdraagt? Neem dan contact met Corona Zelftesten op.

Hoelang bewaart Corona Zelftesten uw gegevens?

Corona Zelftesten verzamelt uw gegevens met een doel (zie: Waarvoor verwerkt Corona Zelftesten uw gegevens?). Corona Zelftesten bewaart uw gegevens zo lang Corona Zelftesten ze nodig heeft voor dat doel. Corona Zelftesten houdt zich hierbij aan de wet. Als Corona Zelftesten uw gegevens niet meer nodig heeft, dan verwijdert Corona Zelftesten uw gegevens.

Beveiliging

Uw gegevens worden door Corona Zelftesten op een passende wijze beveiligd tegen diefstal, verlies of ander onrechtmatig gebruik dat van deze gegevens zou kunnen worden gemaakt. Corona Zelftesten heeft de nodige maatregelen getroffen om te voorkomen dat uw persoonsgegevens verloren raken, gestolen worden of door personen buiten Corona Zelftesten worden bekeken.

Cookies

Cookies verhogen het gebruikersgemak voor u op onze website. 

Het zijn kleine internetbestanden die worden opgeslagen op uw computer, tablet of telefoon tijdens het bezoeken van onze website. Verder maken cookies het mogelijk om alle functionaliteiten van onze website te gebruiken

Zo maken cookies het gemakkelijker voor u om in te loggen en geeft het ons inzichten in hoe wij onze website optimaal kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften.

Mocht u bezwaar hebben tegen cookies, dan is het mogelijk om cookies te weigeren. Echter kunnen bepaalde functies op onze website dan niet optimaal functioneren. Hoe u cookies kunt uitschakelen kunt u lezen op https://www.aboutcookies.org/.

Klachtrecht

Als Corona Zelftesten naar uw mening niet zorgvuldig en vertrouwelijk omgaat met uw gegevens, dan kunt u hierover een klacht indienen bij Corona Zelftesten of de Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost, dan kunt u in beroep gaan bij de rechter.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over hoe Corona Zelftesten met uw gegevens omgaat? Neem dan contact op met Corona Zelftesten per e-mail info@coronazelftesten.shop of per telefoon +31 20 226 2027.

Wijzigingen

Corona Zelftesten behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de Privacyverklaring. Corona Zelftesten adviseert u deze Privacyverklaring met regelmaat te lezen. De meest recente versie vindt u altijd op https://coronazelftesten.shop

Nieuwsbrief

Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u regelmatig onze (e-mail) nieuwsbrief te sturen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar info@coronasneltesten.shop of via de link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of dit gebruik ons wettelijk is toegestaan en wij u hierover informeren in deze verklaring.

Winkelwagen
WINKELWAGEN
  • Winkelwagen is leeg
0